Uddannelser, kurser og undervisere

Dette er min liste over kurser og uddannelser, som jeg enten selv har taget eller synes har en høj nok kvalitet til, at jeg ville melde mig til, hvis jeg fik chancen. Jeg deltager i alt muligt, men det er ikke alt, der er godt nok til at komme med på listen. Jeg stiller høje krav til kurser og uddannelser: de skal være videnskabeligt funderet, de skal være grundige, de skal være veltilrettelagt og kompetente. Samme krav stiller jeg til behandlere og undervisere.

Hestens anatomi, biomekanik og gymnastisering fra jorden

Uddannelser

Hos Center for dyreterapi – http://www.dyreuddannelser.dk – er der flere forskellige uddannelser, både om heste og hunde. Jeg er selv Hestetræningskonsulent og kan stå inde for kvaliteten og dybden af de uddannelser, der bliver udbudt på stedet. Det er professionelle, ambitiøse og dybdeborende uddannelser. Her nævner jeg et par uddannelser, som jeg selv er interesseret i, foruden den jeg har i forvejen:

Online kurser

Online kurser er den slags kurser, som du kan følge hjemmefra ved computeren. Det er smart og en nem og bekvem måde at få mere viden.

  • Animal Emotions: http://illis.se/en/courses-menu/ – Karolina er ph.d. og ved en hel masse om ethologi, dyreadfærd, dyrs følelser osv. Hun er desuden en af de beste undervisere, jeg har været udsat for (og jeg har været udsat for MANGE!). Kurset om Animal Emotions er vist hendes første online kursus. Jeg håber, der kommer mange mange flere. Hun interesserer sig for dyr i almindelighed og er ikke særligt fokuseret på heste. Det giver et bredere perspektiv. Besøg også Karolina på Facebook: https://www.facebook.com/illis.se/
  • Online forløb med fokus på hestens tænder, mund og kæber: http://dyredoktor-heidinielsen.dk/kurser-og-foredrag/online-forloeb-om-hestens-taender-og-sundhed/. En uge sammen med Heidi Nielsen på Facebook med en masse nørderier og mulighed for spørgsmål og diskussioner. Heidi er dyrlæge, hestetandlæge og kiropraktor og dækker også kranio sakral terapi, fysioterapi m.m. Hold nu op hvor har jeg lært meget om hestens tænder (og resten af hovedet), hestens sanser, træning, afspændingsøvelser, tilpasning af udstyr, bid, trenser, propriotræning og hvordan det hele hænger sammen osv osv. Meget nyttigt og spændende! Heidi Nielsen på Facebook: https://www.facebook.com/DyrlaegeHeidiNielsen/ & https://www.facebook.com/groups/ProPrioX/

Undervisere

Disse undervisere er nogen, jeg enten har modtaget undervisning af eller kender fra andre sammenhænge – f.eks. som medkursister. De kommer med mine højeste anbefalinger.

Reklamer

Skriv kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s